اورولوژی : مطلب مفید درباره تخصص اورولوژی

دکتر | متخصص | پزشک | اورولوژی (Urology) جراحی ادراری-تناسلی نیز شناخته می شود

اورولوژی : مطلب مفید درباره تخصص اورولوژی

دکتر | متخصص | پزشک | اورولوژی (Urology) جراحی ادراری-تناسلی نیز شناخته می شود

۴ مطلب در شهریور ۱۴۰۰ ثبت شده است

یکی از بیماریهای مزمن و پیشرونده در مردان که باعث اختلال عملکرد جنسی می شود پلاک است.
پیرن چیست؟
بیماری تیروئید در مردان مشکل آلت تناسلی محسوب می شود ، مشکلی که معمولاً آلت تناسلی را کج می کند (بالا یا پایین) می تواند سلامت رابطه را به خطر بیندازد. اکثر مردان با وجود ابتلا به ذات الریه هنوز می توانند رابطه جنسی داشته باشند ، اما برخی دیگر در طول رابطه جنسی دچار درد شدیدی می شوند که به طور م theثر این رابطه را پایان می دهد.

این بیماری به طور عادی و خود به خود درمان نمی شود. اما برای درمان این بیماری باید با پزشک متخصص مشورت کنید یا از وسایل درمانی مانند دستگاه پیرونی کیت استفاده کنید که موارد زیر را می گوید: با این دستگاه آشنا می شویم.

چرا یائسگی در مردان رخ می دهد؟ - علل بیماری پیرنه را جستجو کنید
این بیماری اغلب به دلایل مختلف در مردان ایجاد می شود ، یکی از عوامل اصلی پیرن آسیب شدید به آلت تناسلی در هنگام مقاربت جنسی است (خمیدگی آلت تناسلی در هنگام نفوذ و ...).

 البته ، این به تنهایی نمی تواند باعث ذات الریه شود ، اما در برخی موارد ، انجام برخی از مراحل ورزشی همزمان با کج شدن آلت تناسلی می تواند مثر باشد. در واقع این صفحات هستند که روی این بافت قرار می گیرند که باعث خم شدن بافت آلت تناسلی می شوند. طبق مطالعات انجام شده ، در برخی موارد می توان این بیماری را ریشه مشکلات ژنتیکی و محیطی دانست. به طور کلی ، علل بیماری را می توان به 3 دسته زیر تقسیم کرد:

وراثت و بیماریهای ارثی (اگر پدر یا برادر شما به این بیماری مبتلا هستند ، شما نیز مبتلا هستید).
بیماریهای بافت همبند
داشتن رابطه جنسی غیرمعمول و پرخطر.
سن (به طور کلی با افزایش سن ، این بیماری قابل مشاهده است).
سایر ناهنجاری های آلت تناسلی
 برای برخی از مردان مبتلا به پیرن ، آلت تناسلی نازک ممکن است باریک ، شکاف دار و یا حتی شبیه ساعت شنی با یک بند باریک و باریک در اطراف تنه باشد.

علائم دیگر بیماری پیروس عبارتند از:

آلت تناسلی پیچ خورده یا پیچ خورده
توده های روی آلت تناسلی
نعوظ دردناک
نعوظ نرم
مشکلات جنسی به دلیل خمیدگی یا کج شدن آلت تناسلی
بیماریهای محیطی می توانند کیفیت زندگی شما را تحت تأثیر قرار دهند. از 100 مرد مبتلا به پیرن ، بیش از 75 نفر دچار افسردگی و استرس می شوند. متأسفانه ، بسیاری از مردان خجالتی ترجیح می دهند در سکوت رنج ببرند تا اینکه درخواست کمک کنند.

انحنای آلت و کوتاه شدن آلت تناسلی مرتبط با بیماری پیروژنیک می تواند به تدریج بدتر شود. با این حال ، پس از 12-12 ماه ، بیماری تا حدودی تثبیت می شود.

درد هنگام نعوظ معمولاً در یک تا دو سال بهبود می یابد ، اما بافت اسکار ، کوتاه شدن آلت تناسلی و خمیدگی معمولاً باقی می ماند. در برخی از مردان ، خمیدگی و درد ناشی از ذات الریه بدون درمان بهبود می یابد.
اولین علائم پیرن در آلت تناسلی
اولین علامت پارگی جفت ، درد هنگام نعوظ است. مردان می توانند هنگام نعوظ (یا بدون آن) درد آلت تناسلی را تجربه کنند.

خمیدگی آلت تناسلی - در این مرحله ، آلت تناسلی فرد به دلیل تجمع پلاک به سمت پلاک متمایل می شود و می تواند شدید باشد. در برخی موارد ، آلت تناسلی ممکن است در هنگام نعوظ کج ، برآمده یا شبیه ساعت شنی به نظر برسد و رباط های تنگ در اطراف محور آلت تناسلی وجود داشته باشد.

لمس یک جسم سخت در قسمت آلت تناسلی به نام پلاک و بیشترین تعداد نشانه ای از شدت مشکل است. این پلاک می تواند در نواحی مختلف آلت تناسلی تجمع یابد.

ناتوانی جنسی: در مراحل اولیه ناتوانی در حفظ سفتی آلت تناسلی و در مراحل بعدی ناتوانی در نعوظ (اختلال نعوظ) است.

کوتاه شدن آلت تناسلی: ممکن است آلت تناسلی به دلیل این وضعیت کوتاه تر از حالت عادی باشد.علل ایجاد پلاک پیرنه
دلایل زیادی برای ایجاد پلاک وجود دارد و معمولاً در اثر آسیب مکرر به آلت تناسلی ایجاد می شود.

ضربه به آلت تناسلی هنگام نعوظ: افراد مبتلا به بیماری پیرن نسبت به مردان متأهل هم سن و سال خود که بیشتر در معرض صدمه به آلت تناسلی قرار دارند ، دارای تعداد بیشتری از افراد محرم یا صمیمیت خشن هستند.

به عبارت دیگر ، بیماری پیرن یک بیماری بافتی وابسته به سن است که در بیماران با میل جنسی بالا ایجاد می شود. در طول روند بهبودی ، بافت اسکار شکل نامنظمی به خود می گیرد و سپس می تواند به یک ندول قابل لمس تبدیل شود و باعث می شود آلت تناسلی به تدریج جمع شود. هنگامی که آلت تناسلی با این بیماری دچار نعوظ می شود ، ناحیه دارای بافت اسکار نمی تواند شل شود.
ت آلت را بر آورد و آلت را به حالت صاف قبلی باز میگرداند.
انواع روش های درمانی بیماری پلاک پیرونی
برای درمان این بیماری ، روش های گوناگونی وجود دارد. این درمانها بر اساس شرایط بیمار و مدت زمانی که علایم بیماری ظهور پیدا کرده است ، به او پیشنهاد شده است.

 

فاز حاد: این فاز در ابتدای بیماری اتفاق افتاد. فاز حاد بیماری با تغییر در شکل و اندازه آلت تناسلی و احساس درد مشخص شد. فاز حاد در مواردی از ۴ تا ۶ هفته وطولانانجامد ، اما در مواردی ممکن است بیمار بیش از یک سال نیز این علایم را تجربه کند.
فاز مزمن: در این فاز علایم بیمار ثابت و بدون تغییر است. درد در آلت تناسلی وجود ندارد و بیمار دچار تغییر جدید در شکل و اندازه آلت تناسلی خود نشده است. این فاز از بیماری بین ۳ تا ۱۲ ماه پس از شروع ظهور علایم بیماری اتفاق افتاد.
برای فاز حاد بیماری ، برنامه های درمانی زیر در نیاز است:

پیشنهاد شده است: استفاده از دستگاه کشش در مراحل پیشرفته بیماری ، تغییر شکل و اندزه آلت تناسلی را به حداقل احساسرساند.
درمان های آپشنال و اختیاری: کمک از داروهای خوراکی و تزریقی در این فاز الزامی نیست.
پیشنهاد نشده: باید از عمل جراحی تا زمانی که علایم بیماری به ثبات نرسیده است ، خودداری کرد. در صورت انجام بیماری در فاز حاد ، احتمال نیاز به جراحی مجدد در آینده افزایش یافته است.
برای بیماری فاز مزمن بیماری ، برنامه های درمانی خاص در دسترس است که به تنهایی یا همراه سایر درمان ها برای بیمار اجرا شده است:

دستگاه کشش
داروهای تزریقی
جراحی
استفاده از داروهای خوراکی در این فاز تاثیری در درمان و بیماری بیماری ندارد. درمان با شاک ویو و استفاده از اعضای بنیادی نیز در مطالعات انسانی ، در فاز مزمن بیماری اثر بخش نبوده است.

 
استفاده از دستگاه کشش در درمان پلاک پیرونی
 

این روش درمانی در فاز حاد و مزمن بیماری استفاده می شود. در این روش ، آلت تناسلی توسط دستگاه مخصوص در حالت کشش قرار گرفت. این روش درمانی به کاهش عوارض از ابتلا به پلاک پیرونی کمک کرد. این روش درمانی تنها روش تأیید و استفاده در افزایش طول آلت تناسلی پس از ابتلا به بیماری پلاک پیرونی است.

 

استفاده از شاک ویو تراپی در درمان پلاک پیرونی
این روش درمانی با قرار دادن پروب مخصوص روی صفحه سمت راست درگیر آلت تناسلی انجام شده است. پروب با ایجاد پالسهای انرژی برای ایجاد عروق خونی جدید و شکست پلاک ایجاد کمک کرد. این روش درمانی در چند جلسه در یک دوره چند ماهه انجام شد.

 

جراحی برای درمان پلاک پیرونی
 

جراحی در فاز مزمن بیماری و تجربه پیشرفت علایم برای ۹ تا ۱۲ ماه متوقف شدن باشد ، انجام داد. عمل جراحی که قوس و بدشکلی ایجاد شده است از بیماری شدید انجام شود.

روش های جراحی متدوال شامل موارد زیر است:

جراحی پلیکاسیون آلت تناسلی: این عمل برای موارد خفیف تا متوسط ​​قوس پلاک پیرونی انجام داد. در این روش جراحی ، بخش بلندتر آلت تناسلی سوچور (بخیه) امخورد.
پیوند بافت: این روش در موارد شدیدتر پلاک پیرونی انجام داد. این روش با ایجاد برش در بافت اسکار ایجاد شد ، و تغییر بافت بافت پیوندی انجام داد. این روش نسبت به سایر روشها با عوارض بیشتر همراه است.
ایمپلنت آلت تناسلی
عمل جراحی برای طویل کردن طرف از آلت که خم شده است
این عمل زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که خمیدگی آلت شدید بوده و یا تنه آن بسیار نازک شده است. جراح برای برداشتن فشار ، پلاک را بریده و ممکن است کمی از آن را بردارد. سپس فضای باقی مانده با بافت پیوندی پر تلاش.

در مواردی دیگر این عمل جراحی آلت را کوتاه کرد که ولی برای جراحت دشوارتر بوده و خطر تشدید اختلالات نافذ در آن وجود دارد. این عمل معمولاً فقط برای موارد شدید بدشکلی آلت تناسلی و در مردانی که نعوظ کافی برای انجام رابطه جنسی انجام داده اند.

در این عمل جراحی بافت از یک ناحیه بدن به ناحیه دیگر منتقل شده است. همچنین با استفاده از این عمل متکی به بافتی که وجود ندارد با بافت پیوندی و یا تغییراتی ساخته شده در آزمایشگاه پر کرد. دو نوع پیوند وجود دارند که معمولاً از استفاده استفاده می کنند:

پیوند بافت اتولوگ: این نوع بافت پیوندی در طول عمل از ناحیه دیگری از بدن شما برداشته است. برخی از منابع بافتی مورد استفاده برای پلاک پیرونی عبارت بیشتر از یک ورید در پا (ورید صافنوس) یا پوست پشت گوش (فاسیای تمپورالیس). از آن جایی که پیوند اتولوگ بافت زنده به طور معمول نسبت به سایر مواد مورد استفاده بهتر در محل عمل رشد رشد کرده است.
پیوند بافت غیر اتولوگ: این گونه ورقه های از بافت هستند که به صورت صورت از منابع حیوانی یا انسانی تهیه شده اند. قبل از استفاده از این ورقه های استریل شده و فراوری را متوقف کرده اند تا از وجود هر گونه عامل عفونت زا عاری شوند. این پیوندها به عنوان چارچوبی برای بدن عمل کرد تا بافت تازه و سالم بر روی رشد رشد کنند و خود نیز با گذر زمان جذب شدند شد. پیوندهای آلوگرافت مستحکم بوده است و کار با آسان آسان است ، همچنین به خوبی در پیش امده است.

هیپوسپادیاس وضعیتی است که در آن دهانه پیشابراه (مجرای ادراری) در زیر آلت تناسلی قرار دارد و نه در انتهای آلت تناسلی. مجرای ادراری لوله ای است که ادرار را از مثانه به خارج از بدن خارج می کند.

اگر نوزاد شما با هیپوسپادیاس متولد شود ممکن است دچار استرس شوید. با این حال ، هیپوسپادیاس یک بیماری شایع است و برای فرزند شما مشکلی ایجاد نمی کند. در حقیقت ، جراحی می تواند ظاهر طبیعی نوزاد شما را بازیابی کند. با درمان موفقیت آمیز هیپوسپادیاس ، اکثر مردان در نهایت می توانند در دوران بلوغ عملکرد جنسی طبیعی داشته باشند.
آشنایی با هیپوسپادیاس
اکثر پسران با آلت تناسلی متولد می شوند که طبیعی به نظر می رسد و به خوبی کار می کند. با این حال ، برخی از کودکان با یک بیماری مشترک به نام هیپوسپادیاس متولد می شوند.

هیپوسپادیاس چیست؟
هیپوسپادیاس یک نقص مادرزادی در پسران است که در آن دهانه مجرای ادراری در نوک آلت تناسلی مرد قرار ندارد. در کودکان مبتلا به هیپوسپادیاس ، پیشابراه بین هفته های هشتم و چهاردهم بارداری به طور غیر طبیعی شکل می گیرد. یک دهانه غیرطبیعی می تواند در هر جایی در زیر نوک آلت تناسلی به بیضه ها ایجاد شود. درجات مختلفی از هیپوسپادیاس وجود دارد. برخی ممکن است جزئی و برخی دیگر جدی تر باشند.

علائم هیپوسپادیاس
در هیپوسپادیاس ، دهانه پیشابراه به جای نوک در زیر آلت تناسلی است. در بیشتر موارد ، مجرای ادرار داخل گلنس است. دهانه به ندرت در وسط یا قاعده آلت تناسلی است. دهانه به ندرت داخل یا زیر کیسه بیضه است.
علائم و نشانه های هیپوسپادیاس می تواند شامل موارد زیر باشد:

باز شدن مجرای ادرار در مکانی غیر از نوک آلت تناسلی.
انحنای آلت تناسلی به سمت پایین (وتر)
ظاهر آلت تناسلی با روکش جلدی ، زیرا فقط نیمه بالای آلت تناسلی توسط پوست ختنه گاه پوشانده شده است.
پاشیدن غیرطبیعی هنگام ادرار کردن
انواع هیپوسپادیاس
محل خروجی مجرای ادراری در آلت تناسلی باعث می شود که هیپوسپادیاس به انواع زیر تقسیم شود. اکنون انواع هیپوسپادیاس را معرفی می کنیم:

زیر مرجانی: خروجی مجرای ادراری نزدیک به گلنس است.
محور میانی: خروجی مجرای ادراری در امتداد محور آلت تناسلی.
Penoscrotal - محل خروجی مجرای ادراری در محل اتصال آلت تناسلی و کیسه بیضه
هیپوسپادیاس و ناباروری
عوامل خطرساز هیپوسپادیاس
اگرچه علت هیپوسپادیاس به طور کلی ناشناخته است ، این اختلال ممکن است مربوط به شرایط زیر باشد:

سابقه خانوادگی: این بیماری بیشتر در نوزادانی با سابقه خانوادگی هیپوسپادیاس شایع است.
ژنتیک: برخی تغییرات ژنتیکی می توانند بر تغییر هورمون های ایجاد کننده مجاری ادراری تأثیر بگذارند.
سن مادر بزرگتر از 35 سال: برخی تحقیقات نشان می دهد که هیپوسپادیاس ممکن است در نوزادان زنان بالای 35 سال شایع تر باشد.
قرار گرفتن در معرض برخی از مواد در دوران بارداری: گمانه زنی هایی در مورد ارتباط بین هیپوسپادیاس و قرار گرفتن مادر در معرض هورمون ها یا ترکیباتی مانند آفت کش ها یا مواد شیمیایی صنعتی در دوران بارداری وجود دارد. با این حال ، مطالعات بیشتری برای تأیید این ادعا مورد نیاز است.
تشخیص هیپوسپادیاس
پزشک متخصص اطفال می تواند هیپوسپادیا را بر اساس معاینه فیزیکی تشخیص دهد. به احتمال زیاد برای ارزیابی بیشتر به اورولوژیست دستگاه تناسلی (اطفال) ارجاع داده می شوید. مراکز پزشکی با تیم های اختصاصی می توانند به شما در ارزیابی گزینه ها کمک کرده و درمان های خاصی را ارائه دهند.

اگر باز شدن مجرای ادرار غیرطبیعی باشد و بیضه ها در آزمایش احساس نشوند ، تشخیص دستگاه تناسلی دشوار است. در این مورد ، تحقیقات بیشتر با یک تیم چندرشته ای توصیه می شود.

هیپوسپادیاس چگونه تشخیص داده می شود؟
علائم و نشانه های هیپوسپادیاس می تواند شامل موارد زیر باشد:
باز شدن مجرای ادراری در نقطه ای غیر از انتهای آلت تناسلی.
انحنای آلت تناسلی به سمت پایین (وتر)
آلت تناسلی با روکش ظاهری دارد زیرا فقط نیمه فوقانی آلت تناسلی توسط پوست ختنه گاه پوشانده شده است.
پاشیدن غیرطبیعی هنگام ادرار کردن
آیا هیپوسپادیاس در سونوگرافی یافت می شود؟
هیپوسپادیاس را می توان در سونوگرافی قبل از تولد تشخیص داد. به جای آلت تناسلی نرم و مخروطی ، هیپوسپادیاس گرد و قوس دار در نوک آن ظاهر می شود. ظاهر غیر آلوده کننده آلت تناسلی در سونوگرافی مربوط به لایه پشتی پوست ختنه گاه روی شیشه است.
چه چیزی می تواند باعث هیپوسپادیاس شود؟
علل هیپوسپادیاس در اکثر نوزادان ناشناخته است. تصور می شود که در بیشتر موارد ، هیپوسپادیاس ناشی از ترکیبی از ژن ها و عوامل دیگر است ، مانند:
ردانه پرداختیم حالا میخواهیم بیان کنیم که این بیماری باعث میتوس یا همان خروجی مجرای ادرار در نقطه ای غیر از نوک آلت تناسلی قرار گرفته است .قسمتهایی که میتوس در مبتلایان به این عارضه می تواند در آن جا قرار داده شود به شرح زیر من باشد :

 در نزدیک انتهای آلت تناسلی ناحیه «دیستال»
در میانه عامل آلت تناسلی
در زیر موضوع تناسلی
در کیسه بیضه
این نشانه ها حاکی از آن است که باید برای معاینه فیزیکی نوزاد حتماً بایستی به یک متخصص اورولوژی مراجعه کرد تا با بررسی دقیق وضعیت و ظاهر دستگاه تناسلی و محل قرار گرفتن بیضه این بیماری را در کودک شما تشخیص دهید. بیشتر بیشتر نوزادان به این عارضه در همان معاینات بالینی و بررسی های اولیه در بیمارستان غربالگری تبدیل شده اند و در مواردی والدین با توجه به وضعیت ظاهری آلت تناسلی و یا عملکرد تخلیه ادرار در کودک پی به وجود مشکلی در کودک خود می برند و برای تشخیص دقیق تر به پزشک مراجعه کنید.
هیپوسپادیاس چگونه درمان می شود؟
نوزادان به هیپوسپادیاس نیاز دارند بدون نیاز و استفاده از روش های درمانی به صورت خود به خودی درمان می شوند و این بیماری در آن ها از بین می رود. اما در کودکانی که این عارضه در آن افزایش یافته است و در هیپوسپادیاس درجه 1 نیاز به عمل جراحی برای اصلاح وضعیت خروجی مجرای پیشابراه و رفع انحنای آلت تناسلی نیاز به نظر می خواهم .این عمل می بایست در سنین 6 تا 12 ماهگی نوزاد انجام می شود و در حقیقت این بازه زمانی گلد تایم یا زمان طلایی درمان این بیماری می شود.


درمان هیپوسپادیاس
همانطور که گفت مهمترین درمان برای این اختلال عمل جراحی است. اما برخی از اشکال هیپوسپادیا بسیار بسیار هستند و نیازی به عمل جراحی انجام داده اند. با این حال ، درمان معمول هیپوسپادیاس شامل جراحی برای تغییر محل مجرای ادرار و در صورت نیاز ، درست کردن پوست پوست ختنه گاه می شود. اگر این اختلال در نوزادی تشخیص داده شد ، عمل جراحی بین ۶ تا ۱۲ ماهگی نوزاد انجام شد.

اگر آلت تناسلی به نظر غیر طبیعی باشد ، ختنه انجام نشود. اگر هیپوسپادیاس در زمان ختنه تشخیص داده شود ، توصیه می شود که ختنه انجام نشده و در هر صورت ممکن است نوزاد به اورولوژیست اطفال ارجاع شود.

عمل جراحی
واقعا اشکال هیپوسپادیاس را می توانم در یک عمل جراحی سرپایی درمان کرد. اما برخی از اشکال هیپوسپادیاس ، برای اصلاح نقاشی ، نیاز به بیش از یک عمل جراحی دارند.

در حال حاضر مجرای ادراری در نزدیکی پایه آلت تناسلی باز شده است ، آیا امکان استفاده از پیوند بافت پوست و یا داخل دهان برای بازسازی کانال ادرار در مناسب بودن و اصلاح این اختلال وجود دارد ، مورد نیاز است.
لازم است قبل از عمل
بررسی هورمون های کودک
بررسی اختلالات انعقادی خون در کودک با انجام یک تست ساده خون برای اندازه گیری پروترومپین
جدا کردن پوست ختنه گاه از کلاهک آلت دو هفته قبل از عمل توسط پزشک
به تاخیر انداختن عمل جراحی پس از انجام واکسیناسیون به مدت یک ماه
نحوه عمل هیپوسپادیاس به چه صورت می شود؟
جراحی هیپوسپادیاس جهت درمان هیپوسپادیاس و به منظور رفع کجی آلت تناسلی کودک و قرار دادن سوراخ مجرای پیشابراه در محل اصلی خود و تحت بیهوشی عمومی کودک به مدت یک الی سه ساعت و مشابه جراحی و درمان بیماری اپیسپادیاس انجام می شود .این عمل به صورت سرپایی بوده و نوزاد در همان روز عمل از بیمارستان مرخص می شود و به منزل باز می شود .در تصویر که هیپوسپادیاس وسیع است بیش از یک عمل جراحی برای اصلاح و ترمیم بافت و ظاهر آلت تناسلی می شود. خروجی مجرای پیشابراهها در نزدیکی قاعده آلت تناسلی می شود جراح با برداشتن قسمتی از پوست ختنه گاه و یا داخل دهان کودک مجرای پیشابراه را ترمیم ساخت و با استفاده از این بافت پیوندی باعث قرار گرفتن مجرای ادرار در عمل صحیح و سالم می شود .پس از اتمام عمل سوند یا لوله ادراری به طور موقت و به مدت چند روز و نهایتا تا دو هفته پس از عمل برای نوزاد گذاشته شود و آنتی بیوتیک و مسکن های لازم برای جلوگیری از درد و بروز عفونت در محل عمل تجویز شود.
نتایج عمل جراحی
در موارد دیگر ، عمل بسیار موفقیت آمیز است. اعمال اوقات پس از عمل جراحی ، آلت تناسلی مردانه می تواند روند عادی دفع ادرار و تولید مثل آن را داشته باشد.

اما چند بار یک سوراخ (فیستول) در زیر سطح آلت تناسلی ایجاد می شود که در آن کانال ادراری جدید ایجاد شده است و باعث نشت ادرار می شود. به ندرت ، همچنین زخم ایجاد شده و مشکل به وجود می آورد. این عوارض ممکن است نیاز به عمل جراحی برای اصلاح شدن داشته باشند.
 پس از عمل جراحی چه مراقبت هایی لازم است؟
پس از عمل جراحی هیپوسپادیاس ویزیت مجدد و متغیر توسط اورولوژیست برای بررسی وضعیت آلت تناسلی کودک الزامی می باشد. در زمان گرفتن کودک از لباس و در زمان بلوغ جنسی مجدداً به اورولوژیست نیاز می شود .با ویزیت در زمان ذکر شده توسط اورولوژیست می خواهم از روند بهبودی کامل فرزندتان اطمینان یابید .سایر مراقبت های لازم به شرح زیر می باشد:

کاهش تحرک کودک و جلوگیری از فعالیت شدید بدنی کودک
استفاده از آرامبخش های تجویز شده توسط پزشک برای کاهش بی قراری
خواباندن کودک به مدت 1 تا 5 روز به پشت
خوراندن مواد غذایی فیبر دار ، میوه ها و سبزیجات تازه برای شروع از ابتدای به یبوست
تمیز کردن زخم در فواصل زمانی منظم
تخلیه کیسه سوند در زمانهای کاملاً خاص و استفاده از پر شدن کیسه
باقی ماند پانسمان به مدت 4 روز
چرب کردن نوک مجرا پس از خارج شدن سوند برای جلوگیری از خشک شدن نوک آلت
عدم استفاده از پوشک برای کودک
قرار ندادن آلت کودک به سمت شکم
شست و شوی زخم با سرم نمکی
استفاده از پماد آنتی بیوتیک مشابه تتراسایکلین پس از شست و شوی زخم و خشک نمودن آن
نوشاندن مایعات فراوان به کودک
عدم استفاده از دو
چرخه و یا دوچرخه سواری دو تا سه هفته پس از عمل
عدم قرار دادن کودک در وان
نتایج حاصل از عمل جراحی هیپوسپادیاس
نتایج حاصل از عمل جراحی هیپوسپادیاس موفقیت آمیز بوده و ظاهر و فرم آلت تناسلی به راحتی ترمیم و اصلاح خواهد شد .فعال ادرار در کودک به وضعیت طبیعی باز شدن و در زمان بلوغ فعالیت جنسی طبیعی خواهد بود.

کوچک بودن آلت تناسلی مرد می تواند مشکلات زیادی را در زندگی زناشویی ایجاد کند. بسیاری از مردان امروز به کلینیک مراجعه می کنند و در مورد نگرانی های کلیه و مجاری ادراری در مورد اندازه آلت تناسلی خود تخصص دارند. در این مقاله ، نگاهی به آلت تناسلی و درمان آن می اندازیم.

از سوی دیگر ، تبلیغات ماهواره ای زیادی و برخی وب سایت ها وجود دارد که ادعا می کنند می توانند آلت تناسلی مرد را بزرگ کنند. ابیش از 95 درصد از بیماران آزمایش اندازه آلت تناسلی طبیعی دارند و مضطرب هستند. همانند افراد ، اندازه آلت تناسلی نیز از فردی به فرد دیگر بسیار متفاوت است و نباید با آن مقایسه شود. بین اندازه و اندازه آلت تناسلی رابطه ای وجود ندارد. اگر اندازه آلت تناسلی بین نرمال و حداکثر باشد ، از نظر پزشکی طبیعی است.

یک نکته بسیار مهم در مورد اندازه کوچک آلت تناسلی ، اساس یک تعریف علمی خاص است و یک شکایت ساده از طرف شخص علت این مشکل نیست و باید توسط متخصص اورولوژی بررسی شود.

هر کودک بزرگتر از 1 سال که طول آن کمتر از 2 اینچ باشد باید تحت درمان قرار گیرد.

بیشترین رشد آلت تناسلی بین 2 تا 5 سالگی رخ می دهد و از طرف دیگر ، بین 15-17 سالگی و بعد از بلوغ ، اندازه آلت تناسلی ثابت می ماند.

با توجه به دیدگاه و دیدگاه بالای فرد ، چربی اضافی و چاقی باعث می شود که فرد کمتر از حالت عادی احساس کند و نگران آلت تناسلی باشد.
علائم اصلی اینکه مشکل آلت تناسلی پسر شما نیاز به درمان دارد عبارتند از:
آلت تناسلی متورم یا بسیار قرمز است.
خونریزی یا ترشح از آلت تناسلی وجود دارد.
کودک شما هنگام ادرار کردن گریه می کند یا عصبانی می شود (مخصوصاً اگر تب داشته باشد).
پوست ختنه گاه چسبانده شده است و نمی توان آن را جدا کرد.
آلت تناسلی نهفته در چه سنی ظاهر می شود؟
معمولاً می توان آن را ظرف دو سال تشخیص داد. علائم آلت تناسلی دفن شده عبارتند از:
آلت تناسلی بسیار کوچک که تمیز کردن را دشوار می کند.
• اگر پسر ختنه نشود ، پوست ختنه گاه هنگام ادرار متورم و متورم می شود. در این موارد ، مدام ادرار می چکد و باعث خیس شدن لباس ها می شود و گاهی اوقات با بی اختیاری ادرار اشتباه می شود.
کودکان بزرگسال با آلت تناسلی دفن شده به طور کلی چاق هستند ، اما این ضروری نیست و این کودکان اغلب برای جراحی ارجاع داده می شوند.
علائم دفن آلت تناسلی در پسران بزرگتر عبارتند از:
درد هنگام ادرار کردن
تورم شدید پوست ختنه گاه.
• کودک نمی تواند مجاری ادراری مستقیم داشته باشد
• مشکلات مربوط به بهداشت دستگاه تناسلی
• مشکلات روحی و روانی
اندازه آلت تناسلی مردان و نوجوانان چقدر است؟ اندازه آلت تناسلی مردان و نوجوانان چقدر است؟
چه زمانی باید نگران اندازه آلت تناسلی کودکان و نوجوانان بود و چه زمانی نگران نباشید؟

بلوغ زمانی است که جهش رشد و سایر تغییرات بلوغ رخ می دهد. برای کودکانی که این تغییرات را تجربه می کنند ، می تواند زمان بی ثباتی زیادی باشد ، زیرا این تغییرات ناگزیر یکی پس از دیگری رخ می دهند.

اندازه طبیعی دستگاه تناسلی مردان ؛ همه آنچه باید در مورد اندازه آلت تناسلی مرد بدانید اندازه طبیعی دستگاه تناسلی مردان. هر آنچه باید درباره کوچکی اندام تناسلی کودک بدانید
تغییرات مهم در دوران بلوغ شامل بزرگ شدن بیضه ها در پسران و نازک شدن و قرمزی کیسه بیضه است. همراه با این تغییرات ، رشد آلت تناسلی رخ می دهد ، که در پسران با سرعت های مختلف اتفاق می افتد.

با افزایش آگاهی جنسی ، نگرانی ها در مورد اندازه آلت تناسلی نیز افزایش می یابد ، به ویژه هنگامی که همه علائم بلوغ (از جمله اندازه ، موهای بدن و تغییرات صدا) قوی هستند. آگاهی از آنچه واقعاً انتظار دارید و اندازه واقعی آلت تناسلی شما چقدر می تواند به کاهش استرس کمک کند.
رشد طبیعی آلت تناسلی
خبر خوب این است که اندازه آلت تناسلی به ندرت نشانه یک مشکل پزشکی است. در اینجا برخی از سوالات مربوط به اندازه آلت تناسلی طبیعی است که ممکن است یک نوجوان بی پروا را متقاعد کند.

در سنین 10 تا 14 سالگی ، زمانی که بیشتر دوره های جهش رخ می دهد ، کودکان اغلب تحت فشار قرار می گیرند تا خود را با همسالان خود مقایسه کنند و هنگامی که زیر متوسط ​​هستند فکر می کنند دچار کمبود هستند. حتی در کودکان 11 ساله ، تغییرات مشاهده شده در دیگران می تواند به سرعت از منبع کنجکاوی به یکی از ترس های آنها تبدیل شود.

برای پاسخگویی به این ترس ها در کودکان
گرفته شود.

این اعداد نمی تواند برای بررسی رشد منظم آلت تناسلی یک پسر مورد استفاده قرار گیرد (فقط ممکن است اعتماد به نفس پسر شود). در عوض ، باید به عنوان مرجعی برای رفع نگرانی فرد در عقب افتادن سایر نشانه های بلوغ باشد.

دامنه نهاییبی اندازه آلت تناسلی در حال حاضر معمولی به شرح زیر است:

سن ۱۰ تا ۱۱ سالگی: ۴ تا ۷ ٫ ۵ سانتی متر متر
سن ۱۲ سالگی: ۵ تا ۱۰ سانتی متر
سن ۱۳ سالگی: ۵ تا ۱۱ سانتی متر
سن ۱۴ سالگی: ۶ تا ۱۴ سانتی متر متر
سن ۱۵ سالگی: ۷ ٫ ۵ تا ۱۵ سانتی متر متر
سن ۱۶ سالگی: ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر متر
سن ۱۷ سالگی: ۱۰ تا ۱۶ سانتی متر متر
سن ۱۸ سالگی: ۱۱ تا ۱۷ سانتی متر متر
از آنجایی که ممکن است در اندازه گیری آلت تناسلی خط وجود داشته باشد ، به طور مطلوب بهتر است این اندازه گیری توسط پزشک متخصص اطفال و یا یک متخصص بلوغ انجام شود.
بهترین راههای درمان کوچکی اندام تناسلی
برای درمان «کوچکی واقعی دستگاه تناسلی» دو راه وجود دارد ؛ دارودرمانی که بیشتر قبل از 14 سالگی بیشتر است و عمل کرد که بعد از سن بلوغ انجام شد. در این میان هیچ دستگاهی که مورد تأیید مجامع علمی معتبر باشد ، برای تغییر قابل تغییر اندازه آلت تناسلی وجود ندارد و دستگاه هایی که در اینترنت یا شبکه های ماهواره ای تبلیغ می شوند ، فقط موومات هستند.

این دستگاه ها نه تنها بی فایده اند ، بلکه در مواردی عوارض زیانبار شدیدی را نیز به همراه داشته اند. همین سودجویان داروهایی را تبلیغ می کنند که معتقدند صد در صد بیش از حد و تضمین شده اند ، اما به نظر من واقعاً عمل کرده و خوانندگان هیچ وجهی در دامنه این افراد و تبلیغات بیفتند.

فراموش کنید افراد بالغ چاق که دارای کوچکی واقعی دستگاه تناسلی هستند ، در ابتدا باید وزن خود را کاهش دهند (وزن ایده آل = ​​قد منهای 100) و سپس تحت عمل جراحی قرار گرفتند. به طور کلی عمل جراحی بسیار کمک کننده است ولی انتظارات نامعقول برخی از شما را برآورده نمی کند.
آیا بعد از بلوغ امکان افزایش آلت وجود دارد؟
اندازه آلت تناسلی را باید از دوران نوزادی در نظر داشته باشید. اندازه آلت تناسلی نوزاد در حالت طبیعی باید بیش از 1/9 سانت باشد و با توجه به ژنتیک فرد تا سن بلوغ آلت به تدریج رشد می کند. اندازه های نرمال آن در حالت نعوظ در سن 2 سالگی 5-4 و در سن 5-6 سالگی 78-6 سانتی متر متر می شود. بعد از کامل شدن بلوغ رشد آلت تناسلی برای همیشه متوقف می شود.

آیا طول آلت تناسلی روی رابطه جنسی تاثیر تغییر است؟
به عبارت دیگر آیا هر چقدر طول آلت تناسلی بزرگتر باشد ، رابطه جنسی بهتر خواهد شد؟ بسیاری از افراد بر این باورند که هر چقدر طول آلت تناسلی آنها بزرگتر باشد ، رابطه جنسی آنها بهتر خواهد بود ولی این تصور اشتباه است و در رابطه جنسی تأثیر می گذارد رفتار و احساس متقابل بین زوجین است.

چه عواملی روی اندازه آلت تناسلی تأثیر دارند؟
آلت تناسلی در مردان مختلف ، بر اساس نژاد وژنتیک افراد دارای طول عمر دارند .مردان ایرانی در منطقه ای هستند که اندازه آلت تناسلی ، طبیعی است و همراه روز جمعه ترکیه ، عراق ، کانادا طول آلت تناسلی ۱۳-۱۵ متر متر دارند. کشورهایی که بزرگترین آلت تناسلی را شامل می شوند: سودان ، کلمبیا و بولیوی که 16-18 سانتی متر متر سایز دارند. جالب است بدانید کوچکترین طول آلت تناسلی مربوط به چین و هند است با طول ۹.۵-۱۱.۵ متر متر.

اورولوژی یک حوزه تخصصی پزشکی و جراحی است که بیماریهایی را که بر سیستم ادراری زنان و مردان تأثیر می گذارد ، مورد مطالعه قرار می دهد.
اورولوژی نیز در زمینه مشکلات تناسلی و تناسلی مردان مورد استفاده قرار می گیرد و برای ارائه راه حل هایی برای درمان پزشکی و جراحی در نظر گرفته شده است.

 
اورولوژی ترمیمی چیست؟

اورولوژی بازسازی شاخه ای از اورولوژی است که هدف آن بازگرداندن ساختار و عملکرد سیستم ادراری تناسلی از طریق تکنیک های جراحی پیشرفته است. جراحی پروستات ، هیسترکتومی و برداشتن انسداد از جمله درمان هایی است که اورولوژی ترمیمی به آنها اجازه می دهد. درمانهایی که به لطف استفاده از این شاخه از اورولوژی امکان پذیر است ، نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی بیماران دارد.

 اورولوژی ترمیمی شاخه ای از اورولوژی است که با آسیب ها و ناتوانی های آلت تناسلی و مجاری ادراری سروکار دارد.

از نظر جنسی ، با ناهنجاری های مادرزادی این سیستم مانند هیپوسپادیاس (باز شدن مجرای ادرار)

 در زیر نوک آلت تناسلی ، آلت تناسلی آسیب دیده است ، به این معنی که جنس میانی نیز به این گروه تعلق دارد.
اورولوژی یک علم است که بیماریها ، اختلالات ، درمان دستگاه ادراری در مردان و زنان ، بیماریهای تناسلی ، ناتوانی جنسی و ناباروری در مردان را مورد مطالعه قرار می دهد. علائم بیماریهای اورولوژی به شرح زیر است:
• وجود خون در ادرار.
• بی اختیاری ادرار
• کاهش دفع ادرار
• بی اختیاری ادراری (دارای چندین زیرمجموعه ، از جمله بی اختیاری در افراد مسن ،
بی اختیاری در زنان بی اختیاری ناشی از بیماری های ستون فقرات ، و همچنین بی اختیاری عصبی و به دلیل جراحی است)
• شب ادراری در کودکان
• درد کلیه
• درد بیضه
• بی اختیاری ادرار
• کاهش حجم ادرار
احساس توده روی بیضه.
• تمایل آلت تناسلی
• وجود خون در مایع منی
• ناتوانی در کار
• کاهش میل جنسی
• تولید ادرار کمتر
اورولوژی ترمیمی با چه بیماری هایی کمک می کند؟
 

نقایص مادرزادی دستگاه ادراری و تولید مثل ، مانند هیپوسپادیاس
فیستول مثانه (ارتباط غیرطبیعی مثانه با اندام های اطراف مانند واژن و راست روده)
ناتوانی جنسی مردان یا اختلال نعوظ
بیماریهای عصبی و عصبی که بر دستگاه تناسلی تأثیر می گذارد. به عنوان مثال: بیماری پارکینسون و ام اس (MS)
اختلال پلاکت ، زخم در آلت تناسلی که باعث انحنا و مشکلات نعوظ می شود.
صدمات ، آسیب ها و آسیب به دستگاه تناسلی و ادراری.
تنگی کانال
بی اختیاری ادرار
بیماری پروستات ، هیپرپلازی خوش خیم پروستات و تومورهای بدخیم پروستات ، پروستاتیت (پروستاتیت)
برخی از علل ناباروری را درمان کنید
وازکتومی
جراحی ترمیمی اورولوژی و درمان بیماریهای کلیه ، دستگاه ادراری زن و مرد ، دستگاه تناسلی مردان ، عفونت و ادرار دستگاه تناسلی ، اورولوژی ترمیمی ، سرطان پروستات ، ختنه ، بیوپسی بیضه و استخراج سنگ.
انجمن اورولوژی چیست؟
پس از اتمام مدرک اورولوژی ، متخصص اورولوژی یک معاینه را انجام می دهد و در صورت موفقیت ، یک کمیسیون به اصطلاح اورولوژی دارد. گواهی کمیته اورولوژی به متخصص اورولوژی اجازه می دهد تا در بررسی بورس تحصیلی شرکت کند.
چه درمان هایی در زمینه اورولوژی ترمیمی وجود دارد؟
جراحی اورتروپلاستی ، روشی که برای درمان تنگی مجرای ادرار استفاده می شود.
ترمیم هیپوسپادیاس
اسفنکتر مصنوعی سیستم ادراری که برای درمان بی اختیاری ادرار استفاده می شود.
ایمپلنت آلت تناسلی برای درمان اختلال نعوظ استفاده می شود.
در صورت داشتن مشکلات مثانه ، سیستم ادراری را تغییر دهید تا روش جدیدی برای ادرار کردن ایجاد شود.
درمان ضربه و آسیب به مثانه ، کلیه ها ، آلت تناسلی و بیضه ها.
نوآوری در اورولوژی ترمیمی

اورولوژی ترمیمی عملی است که برای ترمیم عملکرد طبیعی با ترمیم ، جهت دهی مجدد یا بازسازی نواحی فوقانی و تحتانی ادراری و اندام های تناسلی خاص طراحی شده است. بیماران ممکن است به دلیل آسیب ، نقایص مادرزادی ، بیماری یا عوارض ناشی از جراحی یا سایر روش های درمانی ، به اورولوژی ترمیمی احتیاج داشته باشند. مرکز اورولوژی بازسازی کننده در مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا یک برنامه چندرشته ای منحصر به فرد در سطح جهانی است. تعمیر و درمان آسیب های پیچیده اورولوژی و عوارض سرطان و درمان های جراحی ، ماجراجویی های جراحی